Kundcase: Kombinerad Mobilitet hos Järfälla Kommun

Genom att använda SpaceTime är det enkelt för Järfälla kommun att boka det smartaste sättet att resa både ur ett ekonomiskt och klimatmässigt perspektiv. Målet var att samla organisationens resande i ett och samma system och där kunde SpaceTime erbjuda en bra lösning.

SpaceTime kan liknas vid en reseplanerare som kan samla hela organisationens resande för att erbjuda effektiva och smarta transportval utifrån tre perspektiv: tid, pris och miljö.

– Vårt mål är att minska våra CO2- utsläpp med 50 procent och där kan SpaceTime bidra. Genom SpaceTime blir det enkelt att

få fram det bästa resealternativet både vad gäller ekonomi och klimat, säger Agneta Dahlgren, projektledare på Järfälla kommun.

Förutom att bidra till klimatmålen så underlättar SpaceTime både helhetssyn och hanteringen av resor och transporter i organisationen.

– Det är otroligt smidigt att ha allt samlat på samma ställe, i samma system. Det ger överblick, en möjlighet att mäta faktiska resultat och minskar det administrativa arbetet, säger Agneta Dahlgren och fortsätter

– Just miljöpåverkan är en av både våra och många andra organisationers största utmaningar. För oss, som jobbat med frågor kring hållbarhet i många år, står det klart att det handlar om att förändra individens beteende. Sådant tar tid men vi har kommit en bit på väg och vi tror att SpaceTime kan bidra ytterligare till det arbetet.

Vill ni också följa med oss på denna resa. Klicka här och be om en demo idag!

By | 2018-05-04T14:50:09+00:00 maj 3rd, 2018|Aktuellt|0 Comments